AVION

Avion – Gabriel Ogresta

Kako bi Gradu osigurao stalni priljev gostiju kroz cijelu godinu, a domaćima top destinacije direktno iz Dubrovnika, Gabriel Ogresta je jednom zauvijek odlučio riješiti prometnu izoliranost Grada pokretanjem nove nisko tarifne avio kompanije GCW Airlines sa sjedištem u Zlatnom Potoku.

Osnivač i direktor GCW Airlines, Gabriel je već u ljeto 2023. u sklopu Kockus edukacije osmislio i izgradio prvi avion svoje buduće kompanije

Gabriel piše:

Moja najdraža LEGO tema je Ninjago, ali sam se odučio za avion jer mi je prijatelj dao ideju i zvučalo mi je zanimljivo.

Cijeli avion, zajedno sa putnicima, ima 530 kockica, i trebalo mi je oko 6 dana da ga složim. Slagao sam svaki dan oko sat vremena.

Najviše mi se sviđa unutrašnjost koju mi je bilo i najteže složiti.

Moja iduća kreacija koju slažem je Jugov bazen u Gružu.

O Kreaciji

Iako izgrađen potpuno od plastike, ovaj tip aviona je više eco-friendly za okoliš od redovnih aviona, jer za let ne troši gorivo
Može letjeti u svim uvjetima, kiši, suncu, buri i šiloku, jer sve što mu treba da ostane u zraku je malo mašte
Ima li pilota u avionu? Ima, i to dva, tu je kapetan i njegov kopilot koji se brinu za siguran dolazak svih putnika do Čilipa ahem, Zračne luke Ruđera Boškovića

O Autoru Kreacije…

Gabriel nam stiže iz Zlatnog potoka i 23./24. godine pohađa 5. razred Osnovne škole Marina Getaldića. Van škole i daleko od svijeta kockica, ako nije na kupanju na Belvederu, Gabrijel višak energije izbacuje na plivanju i kickboxingu.

Kako bi Vam približili svijet digitalnih kockica, i objasnili o čemu se radi, svaki tjedan držimo besplatnu radionicu u našem prostoru u Mercante Centru. VIŠE INFORMACIJA OVDJE!