UVJETI KORIŠTENJA

Ovim Uvjetima korištenja usluge utvrđuju se uvjeti korištenja web-stranice na adresi: https://www.kockus.hr/ (u daljnjem tekstu „Kockus portal“). Korištenjem Kockus portala, korisnik (u daljnjem tekstu „Korisnik“, „Vi“, „Vaš“) automatski prihvaća ove Uvjete korištenja i Politiku privatnosti koja nadopunjuje ove Uvjete korištenja.

Prihvaćanje uvjeta korištenja

Smatra se da je kontinuiranim korištenjem Kockus portala Korisnik u svakom trenutku upoznat s aktualnim Uvjetima korištenja, te da su ih razumije u cijelosti.

Prije korištenja Kockus portala, Korisnik mora pročitati Uvjete korištenja usluge. U slučaju neprihvaćanja ovih Uvjeta korištenja, Korisnik nema pravo korištenja ili pristupa Kockus portalu.

Sadržaj na Kockus portalu je namijenjen kao zabavni i informativni sadržaj. Niti jedna informacija se ne smije uzimati kao osobna preporuka ili savjet.

Izjava o odricanju odgovornosti

LEGO, LEGO Minifigure, LEGO Bricklink su zaštićeni znakovi i/ili autorska prava LEGO Grupe koja ne sponzorira, ne ovlašćuje niti podržava Kockus portal, niti  usluge i proizvode koje se nude na njoj.

Kockus portal ne podržava niti odobrava krivotvorene LEGO proizvode, prijevare i ostale ilegalne aktivnosti.

Zaštita prava – Copyright

Kockus portal i njeni dijelovi, uključujući dizajn i sadržaj, zaštićene su autorskim pravima i/ili drugim aktualnim zakonima o medijima i autorskim pravima. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela Kockus portala smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Korisnik dijelove Kockus portala ne smije reproducirati, distribuirati ili objavljivati, u cijelosti ili djelomično, bez suglasnosti vlasnika Kockus portala. Zahtjev za odobrenjem prijenosa sadržaja možete poslati na e-mail adresu zastitapodataka@kockus.hr

Ograničenje odgovornosti

Kockus portal se ne može smatrati odgovoran za bilo kakav gubitak, štetu ili ozljedu koji nastane izravno ili posredno zbog Korisnikovog pristupa ovim stranicama ili stranicama na koje vode linkovi, odnosno zbog informacija na ovim stranicama, kao ni zbog postupaka koji su poduzeti ili nisu poduzeti u vezi s informacijama na ovim stranicama, te ni zbog Korisnikove uporabe (ili nemogućnosti uporabe) bilo koje takve stranice.

Kockus portal ne može snositi nikakvu odgovornost u odnosu na Korisnika zbog bilo kojeg sadržaja prikazanog na stranicama trećih stranaka na koje Kockus portal može dopustiti povremen pristup. Bilo koji takav pristup ne može se niti se neće tumačiti u smislu da predstavlja vezu niti da Kockus portal podupire takve stranice.

Kockus portal nije ni na koji način odgovoran za ponašanje Korisnika prilikom kršenja Uvjeta korištenja. Za sve opisane okolnosti odgovoran je isključivo Korisnik.

Izmjena uvjeta korištenja

Kockus portal pridržava pravo izmjene ovih Uvjete korištenja u bilo kojem trenutku, iz pravnih razloga (izmjene važećih zakona ili promjena u organizacijskom obliku Pružatelja usluga) ili iz tehničkih razloga (modernizacija Web-stranice ili Usluga, promjena u načinu rada Web-stranice ili Usluga).

Datum stupanja na snagu ovih Uvjeta korištenja: 18.07. 2022.